E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. április 23., Béla
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

Cserélje le egyszerűen nyomtatóját egy megbízható, tartós, gyors Zebra nyomtatóra

zebra zt410 zt420
 

Lehet, hogy Ön már sokszor szerette volna lecserélni vonalkódnyomtatóját egy megbízható, tartós, gyors Zebra nyomtatóra, de a programozók, forgalmazók kifogásokat kerestek:
-    nem lehet a mostani szoftverhez illeszteni
-    nagyon drága lenne az illesztés
-    az összes címketervet át kell tervezni
-    és még sorolhatnánk sokáig a leleményes kifogásokat.
 
Mától ne higgyen nekik!  A Link-OS VIRTUAL DEVICES segítségével pillanatok alatt megoldható ez a probléma!
Link-OS cserélje le nyomtatóját egy megbízható Zebra vonalkódnyomtatóra

Az új Virtuális Eszköz applikáció révén a felhasználó szabadon megváltoztathatja a LINK-OS-es Zebra nyomtatón a parancsnyelvet így más gyártók, pl: Godex, Bixolon, Intermec, TEC, O’Neil, Datamax, Monarch  nyomtatók programnyelveit is értelmezni, nyomtatni tudja. Ehhez csak egy egyszerű, bárki által elvégezhető firmware frissítésre van szükség, nincs szükség bonyolult programfordításra, egyedi címkesablon készítésre. A Virtuális Eszköz applikációinak köre folyamatosan bővül a közeljövőben is.

Ha Ön állandó időhiányban szenved, szorítják a határidők, fő szempont a költséghatékonyság, a gazdaságosság, a nyomat minőség, és a költséghatékony fenntartás akkor Önnek egy ZEBRA címkenyomtató beszerzéseit ajánljuk.
 
Az alábbi főbb érvek szólnak a ZEBRA vonalkódnyomtatók mellett
 
A legnagyobb
A Zebra a világ legnagyobb vonalkódnyomtató gyártója, minden tudásukat, innovációjukat ezen a területen kamatoztatják. Számos területen egyedülálló megoldásokat alkalmaznak (Link-OS, E3 nyomtatófej védelem), mely a konkurencia kínálatában egyáltalán nem található meg, így élenjárnak a piacon. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka Zebra márkájú nyomtatókat használ. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót adott el.
 
Alacsony üzemeltetési költség
A Zebra vonalkódnyomtatókat alacsony üzemeltetési költség jellemzi. Egy címke előállítási költsége az más címkenyomtatókkal szemben jóval kedvezőbb, így az ára hamar megtérül.
 
Stabil szervizháttér
A nyomtatók üzemeltetését stabil szerviz és alkatrész hátterünk biztosítja, nincs szükség az eszközt külföldre küldeni, az esetleg felmerült hibákat szervizünkben oldjuk meg. Minden Zebra nyomtatóhoz rendelhető 1+2 év garancia kiterjesztés, mely a nyomtatófejre is kiterjed. Előre kalkulálható az üzemeltetési költség, meghibásodás esetén nincs javítási költség!
 
Mobilitás és felhő alapú szemlélet
A Zebra legújabb Link-OS változata az innovatív irányítási funkciót, egy erős szoftver fejlesztési csomaggal (SDK) és új szoftver applikációkkal társítja. Mindezzel könnyűvé válik egy vállalat összes Zebra nyomtatójának irányítása, integrálása és üzemeltetése.
 
Összefoglalva tehát a nyomtatóvásárlás sosem könnyű lépés. Minden esetben mérlegelni kell a saját igényeinket, összevetve a rendelkezésünkre álló kerettel, hogy a legmegfelelőbb típust válasszuk ki magunknak. Most már Önnek is adott a lehetőség, hogy eddigi nyomtatóját, piacvezető, legendásan megbízható ZEBRA nyomtatóra cserélje!

 

Reméljük, segítettünk Önnek egy jó döntés meghozatalában, a ZEBRA vonalkódnyomtatók mellett!


Tovább ÁRUHÁZUNKBA a nyomtatókhoz        

Bővebb információért kérjük vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel!
email
 
AJÁNLOTT TERMÉKEK
Zebra 105SL 299.000 Forinttól! Zebra ZXP3 kártyanyomtató 259.000 Forint!
zebra 105
ZXP3
Datalogic QuickScan Lite USB Kit 17.900 Forint! Datalogic QD2430 USB Kit 34.900 Forint!
qw2120 QD2430 2D USB KIT / QD2430-BKK1S
Zebra LP2824 Plus 64.900 Forint! MZebra ZT220 173.990 Forint!
Zebra LP2824 Plus USB-RS232 porttal / 282P-201120-000 Zebra ZT220 / ZT22042-D0E000FZ