E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. április 18., Andrea,Ilma
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

Motorola / Symbol DS7708 POS vonalkódolvasó

A vásárlók fizetési ponton, kasszán való kezelése, gyors kiszolgálása, az egyik legfontosabb probléma, mellyel a kereskedelemben dolgozók szembesülnek. A Symbol új, DS7708-as olvasója tökéletes megoldás azon kereskedők számára, akik az elérhető leggyorsabb pénztári kiszolgálásra és így megnövekedett forgalomra és elégedettségre vágynak. A gyors és pontos üzleti, áruházi kiszolgáláshoz, ez az egyszerűen használható olvasó, minimális energiaráfordítást kíván a felhasználótól. A DS7708-as ergonomikus kivitelezése és teljesítménye lehetőséget nyújt az eladónak arra, hogy több időt szánjon a vásárlóra. A nagyalakú és nehéz tárgyak leolvasására, melyek nem férnek fel a pultra, egy kézi vonalkód olvasó is csatlakoztatható a fixen telepített szkennerhez. Úgy tervezték, hogy hosszú távon bírja az intenzív, kemény igénybevételt. A biztonsági TAG-eket deaktiváló opciója és a telefonok képernyőjéről történő 2D kód olvasási képessége, pedig az egyik legértékesebb olvasóvá teszi a piacon. A megbízható DS 7708-as egyedülállóan, 3 év garanciával kerül forgalomba!

Gyakorlatilag bármilyen típusú vonalkódot azonnal elolvas. Megnövelt sebességű 1D és 2D kódolvasást biztosít, függetlenül attól, hogy nagy sűrűségű, szennyezett, rosszul nyomtatott, sérült, fólia alatt, vagy a mobiltelefon képernyőjén található a vonalkód.

Az exkluzív PRZM intelligens képalkotó technológia villámgyors és pontos olvasást biztosít, közvetlen napfényben is, miközben jelentősen javítja a felhasználói élményt, a termelékenységet, a teljesítményt és csökkenti a várakozási időt.

A DS7708-as olvasó rendelkezik a legnagyobb látómezővel amely több mint 50 százalékkal nagyobb, mint a versenytárs olvasóké. (120mm*95mm)

Kiváló tartósságát több új fejlesztésnek köszönheti: ilyen a süllyesztett olvasóablak így akadályozva meg az olvasóüveg karcolódását, ami csökkentené az olvasási teljesítményt és az életciklust. Ezen túlmenően, az elektronika az olvasó felső részén található, így is védve azt a kiömlő folyadékoktól.

Egyetlen USB port Nincs szükség külön tápegységre, ha USB porton keresztül csatlakoztatja az olvasót, így csökkentve a tartozékok számát, a szerelési és kezelési költségeket.

Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot!     email