E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. április 22., Csilla,Noémi
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

Szeretnénk szíves figyelmét, egy átmeneti rendszerleállásra felhívni, amely az Ön működését is befolyásolhatja.

Tisztelt Partnerünk!

A Motorola Solutions felvásárlása és a tavaly áprilisban bejelentett Zebra® PartnerConnect program indulása óta a Zebra a háttérben tovább folytatta a két cég külön rendszereinek integrációját annak érdekében, hogy a két különálló szervezetet EGY céggé alakítsa, ezzel is egyszerűsítve a közös együttműködést partnereivel.

2017. májusában a Zebra frissíti és integrálja központi rendszereit emiatt az érintett rendszerek jelentős részét 2017. április 20. és május 1. közötti időtartamra leállítja.

A fenti időszakban a Zebra nem fogad be rendeléseket, nem szállít hardware & software eszközöket, festékszalagot, nem újít meg vagy köt új szervizszerződéseket és nem fogad be és nem hagy jóvá speciális árazásra vonatkozó kéréseket. (PC & PE).

Az SC-SCAN Kft. a Zebra kérésének megfelelően megemeli a következő 4 hétben a saját raktárkészleteit annak érdekében, hogy a lehető legkisebb fennakadás nélkül áthidalja a partnerek számára ezt a kritikus időszakot. Amennyiben nagyobb rendelést szeretne küldeni számunkra vagy szeretné biztosítani, hogy várható megrendelései gond nélkül bekerüljenek a Zebra rendszerébe, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Az átállási időszak alatt természetesen feldolgozzuk a beérkező rendeléseket és a raktáron lévő termékeket ugyanúgy szállítjuk, mint normál esetben. A raktárkészletről nem elérhető vagy nyitott rendelésen lévő eszközök szállítási idejét csak a rendszer újraindulását követően tudjuk visszaigazolni.

Árazás és diszkontok - értesítés a május 1-től életbelépő változásokról

A Zebra központi rendszereinek integrálása és a regionális logisztikai rendszer létrehozása miatt megváltoznak egyes lista árak, diszkontok 2017 május 1-től.

Kérjük, keresse kollégáinkat, ha bármiben segíteni tudunk, vagy bővebb információra van szüksége.

Telefon: 06-1-345-5800

e-mail: info@sc-scan.com

Nyomtató, festékszalag, kellékanyag: printer@sc-scan.hu

Olvasó, adatgyűjtő, PDA, tablet: solution@sc-scan.hu

RFID: stm@sc-scan.hu