E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. május 23., Dezső
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

Általános szerződési feltételek

Üzemeltető
Regisztráció
Használat
Fizetés – szállítás
Garancia
Elállás joga
Adatkezelés

Üzemeltető

A vonalkoddiszkont.hu webáruház üzemeltetője: SC-SCAN Kft.
Vevőszolgálat (és személyes átvétel munkanapokon 9.00-16.00-ig): SC-SCAN Kft. 1025. Budapest Kilátás u. 9.
Telefonszám: +36-1-354-5800
Vevőszolgálatunk munkanapokon 9.00 – 15.00, pénteken 9.00 - 13.00 óráig érhető el.
E-mail cím: ugyfelszolgalat@vonalkoddiszkont.hu

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse  Vevőszolgálatunkat!
Akkor is örömmel vesszük jelzését, ha jó tanáccsal, építő észrevételekkel látna el, esetleg hiányol valamit kínálatunkból.

Székhely: 1123. Budapest Alkotás u. 39/A (itt ne keressen bennünket, ez nem a vevőszolgálati cím!)
Cégjegyzékszám: 01-09-726256 (Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság)
Adószám: 13259400-2-43
Bankszámla: K&H Bank 10402104-50526587-75521004

Regisztráció

A webáruházunkba történő regisztráció során elfogadja az általános szerződési feltételeket, hozzájárul adatai tárolásához és kezeléséhez, egyúttal feliratkozik a hírlevél küldő szolgáltatásunkra, mely szolgáltatásról a későbbiekben akár önállóan leiratkozhat.

A regisztrációt követően a "Felhasználói adataim, beállítások" oldalon lehetősége van a számlázási címtől eltérő szállítás cím megadására, amennyiben ezt kitölti, akkor nem kell minden egyes megrendelés esetén a "Fizetés" oldalon megadnia.

Használat

Megrendelés feladásakor (aktív regisztráció megléte esetén és bejelentkezést követően) a kívánt termékhez be kell írni a szükséges darabszámot (alapértéken egy), majd a kosárba helyezni. A kosár menüben még módosítható az abban szereplő egyes termékek mennyisége. A mennyiség átírása után feltétlen kattintson a frissítés gombra!

A vásárlás befejezésekor a "Kosár" oldalon (vagy a főmenü felett) kattintson a "Fizetés" gombra. A "Fizetés" oldalon megjelenő összesítőn láthatja a megrendelt tételeket. Amennyiben a "Felhasználói adataim, beállítások" oldalon nem adott meg a számlázási címtől eltérő szállítási címet, akkor a megrendelés feladása előtt még itt megteheti. Amennyiben külön szállítási címet nem ad meg, és nem a "Személyes átvétel"-t választja, akkor a megrendelt termékeket automatikusan a számlázási címre szállítjuk.

A megrendeléseket kizárólag digitálisan tároljuk, azokat papír alapon nem iktatjuk. Részletes használati utasításért kattintson ide

A vonalkoddiszkont.hu-n leadott megrendelés a vonatkozó jogszabályok alapján szerződéskötésnek minősül, melytől csak a törvényekben meghatározott módon állhat el.

Fizetés - szállítás

Postai kézbesítés, futárszolgálat

A termékeket postai úton illetve külön kérésre futárszolgálattal (melyet a megjegyzés mezőben kérünk feltüntetni) kézbesítjük. A kézbesítés munkanapokon 8.00 - 17.00 óra között történik. A szállítási címnek kérjük olyan címet adjon meg, ahol ebben az időzónában tartózkodik! Amennyiben ettől az időponttól eltérő szállítást kér, kérjük a "Megjegyzés" mezőben írásban jelezze.

A csomagolás és kiszállítási díjak:

A csomagolás és kiszállítás díját a megrendelt termékek tömege és értékhatára határozza meg. A csomagolás és kiszállítás díját minden esetben a visszaigazolás tartalmazza.

A kiszállított termékek árát és a csomagolási, szállítási díjat előre utalással kell kiegyenlíteni, díjbekérő alapján, melyet a regisztrációkor az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk a megrendelés visszaigazolásával együtt. A megadott számlázási címre kiállított számlát, amely a csomagolási és szállítási díjat is tartalmazza, a csomagban küldjük.

Személyes átvétel az ügyfélszolgálatunkon:

A megrendelt termékek személyesen is átvehetők munkanapokon 9.00 és 16.00 óra között a 1025. Budapest Kilátás u. 9. címen, kizárólag előzetes értesítés alapján, és csak abban az esetben, ha megrendelés leadásakor ezt a lehetőséget jelölte meg. Ügyfélszolgálatunk nem kiskereskedelmi üzlet, ezért ha személyesen kíván minket felkeresni, előtte feltétlen egyeztetni szükséges.

Személyes átvétel esetén a vásárlás összértékétől függetlenül sem szállítási, sem csomagolás díjat nem számítunk fel. Személyes átvétel választása esetén fizethet a rendelés leadásakor előre utalással, vagy első 3 vásárlás esetén alkalmanként 10 000 Ft + ÁFA alatt készpénzben, átvételkor az ügyfélszolgálatunkon. Három vásárlást követően egyedi megállapodás alapján a 10 000 Ft + ÁFA értékhatártól eltérni lehetséges.

Készlet, határidők:

A termékeink hazai illetve egy része külföldi raktáron van, így azokat kiszállítás esetén a visszaigazolástól számítottan általában 3-11 munkanapon belül kaphatja kézhez. A raktáron levő termékeinket, személyes átvétel esetén, a megrendelés leadása utáni visszaigazolást követően, általában 1-7 munkanapon belül veheti kézhez vevőszolgálatunkon. Bizonyos termékekből nem tartunk közvetlen készletet, így azok esetében a visszaigazoláskor feltüntetjük a várható szállítási határidőt. Ilyen esetben akár telefonon, vagy e-mailben is pontosítani tudjuk a megrendelést, és tájékoztatjuk a szállítás várható határidejéről.

A fenti szállítási feltételek kizárólag Magyarország területére vonatkoznak.

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve, ha a gyártó ettől eltérő idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon, amit külön jelölünk, vagy a törvények más garanciális periódust írnak elő.
A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.
Garanciális problémát kérjük ügyfélszolgálatunknak írásban bejelenteni, s egyeztetjük a leggyorsabb javítási módot.
Bizonyos termékeink esetében lehetőség van a garanciaidő meghosszabbítására, ezek részleteiről itt kérhet pontos tájékoztatást: ugyfelszolgalat@vonalkoddiszkont.hu

Outlet termékeink általában korábbról raktáron maradt bontatlan vagy felbontott de sérülésmentes és nem használt termékek, vagy demo készülékek.

Outlet termékeinkre garancia nincs. Amennyiben egy-egy termékre ettől eltérő garanciális feltételek vonatkoznak az outlet kategóriában, akkor ezt az adott terméknél külön feltüntetjük.

Elállás joga

Futárpostai kézbesítés esetén a megrendelés során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Minden termék esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul, eredeti bontatlan csomagolásban visszaküldött termékekre érvényes.

  • A visszaküldés címe: SC-SCAN Kft 1025. Budapest Kilátás u.9.
  • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie, az átvételtől számított 8 napon belül.
  • Az áru ellenértékét a termék megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, csomagolási és utánvét költségeire, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a Vevőnek kell viselnie. Az áruházunkban feltüntetett teljes szállítási díj általában kedvezményes díj, a visszatérítésből a csomagolás díján felül a futárszolgálat által felszámolt teljes szállítási és utánvét díját levonjuk. Abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen vagy csökkentett áron történt, meg kell térítenie a termék súlya és értéke alapján kalkulált kiszállítási, csomagolási és utánvét költségét is, amit kedvezményként a vonalkóddiszkont.hu biztosított a házhozszállításkor. A visszatérítésből a banki tranzakció díja is levonásra kerül.
  • Abban az esetben, ha a terméket használatba vette, és ez a termék értékének csökkenésével járt (pl. sérült gyári csomagolás, szennyeződés stb.), úgy a terméket nem, vagy csak érték egyeztetéssel tudjuk visszavenni.
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolnia kell, jegyzőkönyv hiányában a futár távozását követő, ilyen jellegű reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
  • A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog.
     

Adatkezelés

A vásárlók adatait a webáruház eltárolja, így egy következő vásárláskor elegendő bejelentkezni, és nem kell minden adatot újra megadni. Amennyiben mégsem szeretné, hogy az adatait tartósan kezeljük, úgy bejelentkezés után törölheti azokat, vagy kérheti mindezek törlését e-mailben.

A megrendelések adatait azonban a törvényi előírásoknak megfelelően a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Természetesen vonatkozik ez a számlázási adatokra is.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. (Pl futár.) Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az adatokat kizárólag a szerződés teljesítésének erejéig használhatják, tárolhatják. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az esetleges elírásokért, szintaktikai hibákért elnézést kérünk, az ilyen hibás információk, ajánlatok a szolgáltatót nem kötelezik azok betartására. Ha ilyet tapasztal, kérjük jelezze az ugyfelszolgalat@vonalkoddiszkont.hu email címen.
Egyes termékeknél a képmegjelenítés csak illusztráció, ha részletes információt szeretne a termékről, kérjük, írjon vevőszolgálatunknak.
Minden egyéb észrevételét is szívesen vesszük, ezeket szintén az ugyfelszolgalat@vonalkoddiszkont.hu címen írásban jelezheti, köszönjük.