E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. május 23., Dezső
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

Segítség a vásárláshoz

A vásárlás menete:

  1. A felső menüben kiválasztja a megfelelő termékkategóriát, majd görgetve az oldalon az adott termékre klikkel.
  2. A termékoldalon a mennyiség darabszámának megadása után a ˝Kosárba˝ gombra klikkel. Ekkor a termék az adott mennyiséggel hozzáadódik a kosár tartalmához, amit az adott oldal tetején egy üzenet is jelez.
  3. Az oldal jobb felső sarkában megjelenő KOSÁR gombra klikkelve ellenőrizheti a bevásárlókosár tartalmát és egyúttal lehetőség van azt módosítani (mennyiség, termék eltávolítása stb.).
  4. A mennyiség módosításhoz írja át az adott termék darabszámát a ˝mennyiség˝ című rublikában, majd klikkeljen a "Kosár frissítése" gombra.
  5. A termék eltávolításához egyszerűen klikkeljen az adott termék sorában található ˝eltávolít˝ gombra.
  6. A vásárlás folytatásához mindenképpen be kell jelentkeznie vagy ha még nincs ügyfélszáma, regisztrálnia kell az oldalon. Ezt a regiszráció oldalon teheti meg.
  7. Bejelentkezés után a ˝Fizetés˝ gombra kattintva megadhatja a számlázási és szállítási információkat, valamint kiválaszthatja a szállítási módot.
  8. A következő, ˝Rendelés áttekintése˝ oldalon ellenőrizheti a vásárlása véglegesítéséhez szükséges rendelési adatokat, a megrendelt tételeket és beállíthatja a fizetés módját, amennyiben az össz megrendelés 10 000 Ft + ÁFA értékhatár alatt van és a személyes átvételt választotta.
  9. Végezetül a ˝Megrendelés feladása˝ gombra klikkelve elküldheti a rendelését, amit beérkezés után feldolgozunk és visszaigazolunk.