E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. május 2., Zsigmond
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

EPSON TM-C3500 színes nyomtató

 

 

.
tc3500
 

SZINEZZE KI!

LEGYEN EGYEDI!

 
 

Színes nyomtatás, vonzó áron az új
EPSON TM-C3500 nyomtatóval!

 
  termek
 

Az EPSON TM-C3500 nyomtatóval egyedi igényeinek megfelelő címkéket gyárthat! Azonnal!

 
  cm

Kiváló minőségű nyomtatás és tartós címke

  cm

Könnyen használható 4-színű címkenyomtató

  cm

Spóroljon költségein

 
 

Az első EPSON TM-C3500 nyomtatók már megrendelhetőek: nálunk!
Ajándék címketervező szoftverrel!

 
 
 
  arr

Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül nyomtató specialistánkkal!

 
 
 
 
  yt

Tekintse meg a TM-C3500 nyomtató bemutatóját!

Első 5 megrendelőnk ingyenes szoftvert kap ajándékba  nl


  tc3500

A TM-C3500 segítségével könnyedén testreszabhatja és kinyomtathatja saját színes címkéit. Akár csomagoláshoz nyomtat címkéket színes logóval és képpel, akár jegyeket vagy azonosító kártyákat fontos vonalkódokkal és termékinformációkkal, ezzel a nyomtatóval mindezt egyetlen készülék segítségével elvégezheti. Segít megfelelni a GHS nemzetközi vegyi címkézési irányelveknek, mivel a címkék előre nyomtatott sablonok nélkül is azonnal kinyomtathatók.


  A színenként cserélhető, pigmentalapú tintapatronoknak köszönhetően gyorsan száradó, részletgazdag címkéket nyomtathat, amelyek kenődés-, víz- és fakulásállóak. Nemcsak nagyszerűen néznek ki, de a pigmentalapú tinta tartóssága miatt kiválóan alkalmazhatók különböző környezetekben. 
tc3500

 


  tc3500

Könnyen nyomtathat többféle papírtípusa, többek között matt és fényes bevonatú papírra, illetve fóliacímkékre. A készülék segítségével pontosan elkészítheti a kívánt címkét. Az LCD kijelzőn megjelennek a tintaszintek és az állapotinformációk, a frontoldali kezelésnek és a könnyen beállítható szoftvernek köszönhetően pedig a nyomtató külön szakképzettség nélkül is használható. A színenként cserélhető, pigmentalapú tintapatronoknak köszönhetően a címkenyomtató ideális a címkenyomtatási költségek csökkentésére, mivel csak a kifogyott színeket kell pótolni.