E-mail
INFÓ: 06-1-345-5800
2024. május 2., Zsigmond
Utolsó frissítés: 2022-08-10 - 14:29|

Vonalkódos eszközök, melyek az egészségügy igényeihez alkalmazkodnak!

 

 

h
 
Az ajánlott eszközöket kifejezetten az egészségügy igényeihez alkalmazkodva fejlesztették ki, hogy a kórházak is automatizálhassák az adatbeviteli feladataikat, növelhessék az adatbiztonságot.
 
kez  
 
ds
A DS4208-HC Ön 1D és 2D vonalkódokat olvashat csuklópántokról betegazonosítókról, gyógyszeripari termékekről, vértásakokról, fecskendőkről - de akár a mobiltelefon vagy a számítógép képernyőjéről. Az IP43-as védettséggel rendelkező olvasó, a speciális tömítéseknekés műanyag házának köszönhetően az előírásoknak megfelelően, minden használat után fertőtleníthető.
kozte
A DS6878-HC vezeték nélküli kamera lehetővé teszi, hogy a kórházak automatizálják az adatrögzítést, javításák az adatok pontosságát,a  kórtermekben, laboratóriumokban és a gyógyszertárban. Az egyedülálló kialakítás megfelel az egészségügyi intézmények egyedi igényeinek, előírásainak. Az intuitív és ergonomikus kialakítás, megbízható és gyors vonalkódolvasással párosul. A DS6878-HC kompatibilis a korházak által használatos népszerű szoftverekkel: Cerner, Epic, a Siemens, a Meditech&Eclipsys, stb.
ds
HC100 Wristband Printer
HC100 Wristband Printer.
A HC100-as nyomtatót kifejezetten karszalagok és csuklópántok nyomtatására tervezték, az egészségügyi és a vendéglátás számára.
High Performance Card Printers
Válassza a Zebra 2824-es asztali címkenyomtató, ha a nyomtatásra rendelkezésre álló idő, és hely korlátozott! A kompakt design és a nagy nyomtatási sebesség azt jelenti, hogy ez a nyomtató szinte bárhol elfér, és a címke egy pillanat alatt rendelkezésére áll.
2824 Plus Series Desktop Printers
QLn Series Mobile Printers
QLn Series Mobile Printers
Az ütésálló, könnyű, felhasználóbarát QLn mobil nyomtatók segítségével nyomtathat vonalkódos címkéket, nyugtákat: bárhol és bármikor. Ön nincs helyhez kötve.
 
holgy
email